" Vår mission är att medverka till bättre hälsa och vattenmiljö genom att leverera lösningar för behandling av vatten"

FANN VA-teknik AB är ett expansivt miljöteknikföretag med fokus på enskilt avlopp. Vår verksamhet omfattar forskning och produktutveckling, tillverkning, försäljning samt utbildning inom området. Verksamheten startade 1990 med försäljning av IN-DRÄN i Sverige. 1994 började företaget att tillverka produkter i rotationsgjuten polyeten.


I dag är FANN ledande på den svenska marknaden och bolaget ingår i FANN-gruppen med dotterbolag i Sverige, Finland, Norge och Polen. I juni 2014 går FANN och Litorinas portföljbolag Svensk Kommunalteknik AB (SKT) samman och bildar den marknadsledande gruppen i Norden inom skräddarsydda och miljöriktiga avloppslösningar – Northern Environmental and Water Solutions (NEWS). 


Mer om NEWS            Mer om SKT          Mer om Litorina          


Kvalitet & Miljö

 FANN arbetar aktivt med kvalitet och miljö. Vi är certifierade enligt de nya standarderna ISO 9001:2015 för kvalitet och ISO 14001:2015 för miljö. Certifieringen har utförts av Intertek, som är ett ackrediterat certifieringsföretag.

Gå till Kvalitet & MIljö för att läsa mer >>


GDPR

Vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR och du kan lita på att vi följer de lagkrav som råder. Har du frågor kring vår integritetspolicy är du varmt välkommen att kontakta oss, våra kontaktuppgifter ser du längst ner på sidan. 

För att läsa och ta del av vår integritetspolicy klicka här.


Huvudkontoret

Från vårt huvudkontor i Täby sköts försäljning, fakturering och beställningar samt teknisk support för t ex hjälp med dimensionering av anläggningar.


Fabriker

Tillverkningen av produkterna sker vid våra fabriker i Sverige och Polen. För att få bästa kvalitet på produkterna så bygger vi själva våra maskiner och formar. Detta ger en stor flexibilitet att utveckla nya produkter och tillverka dem i mindre serier. Den svenska fabriken, som ligger i Alunda ca 3,5 mil nordost om Uppsala, förser framförallt vår svenska marknad med produkter medan vår polska fabrik supporterar våra marknader i Europa. Tack vare detta har vi hög närvaro och tillgänglighet på de lokala marknaderna.

 

Övriga bolag i FANN-gruppen

 

 

Finland:

FANN  Ympäristötekniikka Oy

Sellukatu 5B 11

33400 TAMPERE, Finland

 

Tel: +358 50-350 59 18

E-post: myynti(at)fann.se

www.fann.se/fi

 

Norge:

FANN  Miljøteknikk AS

Osloveien 187

1440 DRøBAK, Norge

 

Tel: +47 46 43 00 76

E-post: postmottakk(at)fanngroup.com

www.fanngroup.com Polen:

FANN Polska Sp.z o.o.

ul. Slaska 88

40-742 KATOWICE, Polen

 

FANN Polska supporterar framförallt våra marknader i centrala Europa.

 

 

Varumärken

 

FANN äger två varumärken som är registrerade i Europa.